MENY

Forretter (Appetizers)

Burrata Med Pesto Og Pistasj

189

Kremet burrata servert med frisk basilikumpesto og ristede pistasjnotter. Serveres med hvitløksmarinerte tomater.

Fiskesuppe

M 174

L 244

En rik og smakfull fiskesuppe med reker, laks, blandede skalldyr, grønnsaker og urter, servert med brød.

Smoked Roast Beef Mignon

199

Tynne skiver av roastbi røkt over kull, servert med parmesanflak og ruccola husets saus.

Prawn Scallop Bisque

188

Kremete suppe med reker og kamskjell, purre og sprø grønnkål, smaksatt med havets urter.

sicillian Arancini

186

Et utvalg av sesongens spekeskinker og salumi, franske oster, fersk frukt, oliven, syltetøy, nøtter og brød.

Forretter (Sharing)

Pinsa Rustico

267

Luftig italiensk pinsa med smeltet smor, fersk hvitlok, mozzarella og frisk ruccola.parma

Salumi Seasons Platter

289

Et utvalg av sesongens spekeskinker og salumi, franske oster, fersk frukt, oliven, syltetøy, nøtter og brød.

Salater (Salads)

Seasons Salat

255

Kylling, fetaost, oliven, blandet salat, tomat, agurk, løk og granateple. Serveres med olivenolje og balsamicodressing.

Chèvre Salat

256

Varm chèvre servert med rødbeter, honning, valnøtter og grønn salat med vinaigrette.

Avokado Scampi Salat

257

Grillet scampi med avokado, cherrytomater og agurk, servert med lime-dressing.

Stek Caesar Salat

259

Grillet biff, romanosalat, krutonger, bacon og hjemmelaget caesardressing

Pasta

Spaghetti di Mare

259

Spaghetti med scampi, blåskjell og reker i en krydret tomatsaus.
Allergener: Gluten, skalldyr, bløtdyr.

Lasagna della Nonna

256

Lag av fersk pasta, saftig kjøttsaus og kremet béchamel, toppet med 24 måneder lagret Parmigiano Reggiano og bakt gyllen, Serveres med ferskt brød.

Paccheri alla Burrata

254

Paccheri-pasta i tomatsaus med kremfløte, toppet med fersk burrata og ristede pistasinøtter. Allergener: Gluten, melk, nøtter (pistasinøtter).

Mushroom Ravioli

274

Håndlaget ravioli fylt med sopp og scampi. servert i en kremet parmesansaus. Allergener: Gluten, skalldyr, melk, egg.

Risotto ai Frutti di Mare

269

Risotto med reker og blåskjell, smakssatt med hvitløk, safran og hvitvin. Allergener: Skalldyr, bløtdyr, melk.

Tagliatelle Chicken & Bacon

259

Kremet tagliatelle med saftig kylling og sprøstekt bacon i en rik fløtesaus, toppet med parmesan. Allergener: Gluten, melk.

Tagliatelle al Bœuf Ragù

259

Tagliatelle med mørt biffkjøtt i en fyldig tomatsaus, toppet med parmesan.

Gnocchi Gratinert

269

ovnsbakt gnocchi i Cacio e Pepe med et hint av tomatsaus, salsiccia og sprøstekt bacon, toppet med mozzarella og 24 måneder gammel Parmigiano Reggiano.

Tagliatelle Mare e Monte

269

Frisk tagliatelle med saftige scampi og mørt kyllingbryst, servert i en kremet pestosaus med et hint av sitron og parmesan.

Pizza Bianca

Pizza Tartufata

264

Trøffelsaus, fior di latte, trøffelsalami, skiver av potet, italiensk salsiccia, olivenolje og Parmigiano 24 mnd.

4 Formaggi

257

Fior di latte, gorgonzola, chèvre, Parmigiano 24 mnd og pecorino, med et hint av honning og valnøtter.

Pizza Seaons

258

Ricottakrem og fiore di latte mozzarella, toppet med røkt laks, frisk avokado, sitron og dill.

Pizza Mortadella Burrata

269

Delikat mortadella og kremet burrata, med ricotta, fior di latte, pistasjnøtter, ruccola og et hint av urter.

Pizza Rossa

Pizza Primavera

254

Pestosaus, grillet kylling, aubergine, rødløk, mozzarella og toppet med frisk ruccola.

Funghi Prosciutto

245

Tomatsaus, mozzarella, sjampinjong og italiensk skinke. Allergener: Gluten, melk.

Diavola

259

Tomatsaus, mozzarella og krydret ‘Nduja-salami. Allergener: Gluten, melk.

Parma

265

Tomatsaus, mozzarella, cherrytomater, parmaskinke og fersk ruccola. Allergener: Gluten, melk.

Pizza di Manzo

269

Tomatsaus, mozzarella, biffstrimler, løk og oliven. Allergener: Gluten, melk.

Hovedretter

Stekt Filet Mignon

439

Indrefilet av okse servert med fløtegratinerte poteter, grønnsaker, peppersaus og béarnaisesaus.

Herb Lamb Rack

459

Urtemarinert lammecarré servert med kremet potetpuré, grønnsaker og rosmarinsaus. Allergener: Melk (potetpuré, saus), sulfitt.

Beef Stew

399

Langkokt biffgryte servert med ris, grønnsaker, potetpuré og sort peppersaus. Allergener: Melk (potetpuré), sulfitt.

Marinerte Kyllingspyd

367

3 grillede kyllingspyd, servert med tzatziki, brød, fries og parmesansalat. Allergener: Gluten, melk (tzatziki, parmesan).

Hjortefilet à la Gourmet

468

Saftig hjortefilet servert med grillede grønnsaker, rødvinssaus, kremet potetmos med trøffel og tyttebær.

Entrecôte Steak

459

Saftig entrecôte stek servert med fløtegratinerte poteter, sesongens grønnsaker
og en smakfull rødvinssaus.

Seasons Hamburger 200G

299

Okseburger med Worcestershire-saus, karamellisert løk, sylteagurk, cheddarost og salat. Serveres med fries og parmesan-salt aioli.

Fiskeretter (Fish Dishes)

Glazed Salmon med Reker

395

Glasert laks servert med saftige reker, kremet potetpuré, kremet sitronsmørsaus og grønnsaker. Allergener: Fisk (laks, reker), melk (saus), skalldyr.

Fillet og Seabass

389

Ovnsbakt havabborfilet med urter, sesongens grønnsaker og kremet potetpuré med kremet sitronsmørsaus. Allergener: Fisk, melk (saus)

Blåskjell (Mussels)

Blåskjell i hvitløkssaus

500g - 279Kr

800g - 349Kr

Dampede blåskjell i en kremet hvitløkssaus med hvitvin og fersk persille.. Serveres med fries og aioli. Allergener: Bløtdyr (blåskjell), melk (saus, aioli), egg (aioli), sulfitt (hvitvin), gluten

Barnemeny (bambini)

Velg én rett: 129 kr - opptil 14 år

Mini Pizza

Små pizzastykker med skinke og ost.

Mini Pasta

Pasta servert med mild tomatsaus.

Kyllingnuggets

Sprø kyllingnuggets med pommes frites og ketchup.

Pannekake med sjokolade og friske bær

Myke pannekaker servert med smeltet sjokolade og friske bær.

Special for 2

Alle utvalgte (special for2) kommer med bruschetta som starter

Beef Mix Platter

1099

Et utvalg av forskjellige bistykker, inkludert lammecarré, kyllingspyd og filet mignon, servert med sauser, grønnsaker, stekte poteter og fløtegratinerte poteter.

Desserter (Desserts)

Tiramisu

139

Klassisk italiensk dessert med mascarponekrem, espresso-dyppede ladyfingers og et dryss kakao. Allergener: Gluten (ladyfingers), melk (mascarpone),

Sjokoladefondant

149

Varm sjokoladefondant med en flytende kjerne, servert med vaniljeis og ferske bær. Allergener: Gluten (fondant), melk (fondant, is), egg.

Chocolate Crème Brûlée

157

Fløyelsmyk vaniljekrem med karamellisert sukkertopp, servert med friske bær. Allergener: Melk, egg.

Seasons Gelato(is)

129

3 scoops sesongens is laget på tradisjonelt italiensk vis. Allergener: Melk, egg (avhengig av smak).

Sorbetto di Limone

89

Frisk sitronsorbet med ferske frukter, perfekt for en forfriskende avslutning på måltidet. Allergener: Ingen

Pistachio Panna Cotta

139

Italiensk fløtepudding med pistasjkrem, friske frukter og rød bærsaus

Spør gjerne servitøren om du ønsker endringer eller tilpasninger på rettene.